evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Valori

Integritate
Pentru noi, integritatea nu este doar un concept, ci o proiectie  a ceea ce consideram de valoare pentru compania noastra, si care se reflecta asupra muncii noastre de zi cu zi. Scopul nostru este de a inspira si dezvolta incredere asumandu-ne responsabilitati, tinandu-ne promisiunile, actionand etic si incuranjand relatii deschise, oneste si trainice, in beneficiul reciproc.

Creativitate
Ne raportam la tot ceea ce inseamna creatie ca la un joc menit sa te provoace si sa te ajute sa gasesti solutii, un joc ce poate da nastere unor lucruri care, la prima vedere, par putin probabil sa coexiste.

Responsabilitate
Cheia oricarei colaborari de succes se afla in managementul responsabil al fiecarui proiect care ne este incredintat.  De la dezvoltarea conceptului si a strategiei, pana la implementare si asistenta la fata locului, planuim si evaluam constant toate aspectele ce tin de organizarea unui eveniment, asa incat totul sa conduca la crearea unui intreg de succes.