evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate. Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Oferim clientilor nostri o paleta larga de servicii de planificare si organizare de evenimente, printre care:

 • Alocarea unei echipe experimentate care va coordona evenimentul si va raporta periodic
 • Consultanta cu privire la redactarea agendei si selectarea vorbitorilor
  Consultanta pentru selectarea locului ideal de desfasurare
 • Coordonarea si mentinerea legaturii cu vorbitorii, colaboratorii si furnizorii de servicii
 • Conceperea de pachete de promovare
 • Amenajarea  de zone expozitionale conexe evenimentului si coordonarea expozantilor si a sponsorilor
 • Conceperea si productia materialelor promotionale necesare evenimentului
  Organizarea de  receptii, cine festive si divertisment
 • Asistenta completa on-site pe toata durata desfasurarii evenimentului