evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site,  acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment – intalniri si conferinte corporate, seminarii, conferinte de presa, lansari de produs, cine festive, petreceri corporate, incentives.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor. Departe de a fi o lista exhaustiva, iata cateva dintre serviciile pe care le oferim:

  • Crearea conceptului si a structurii de eveniment
  • Alegerea locului de desfasurare
  • Selectarea si coordonarea furnizorilor de servicii
  • Planificarea evenimentului
  • Managementul general al evenimentului
  • Administrarea bugetului
  • Rezervari de camere de hotel si bilete de avion
  • Program social, petreceri corporate, sesiuni de team-building