evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Echipa

Forta
Ne leaga multi ani de lucru impreuna, fiind o echipa ai carei membri au dobandit competenta si increderea de a se angaja in orice proiect. Avem in comun un trecut si un portofoliu solid,  dar aducem in echipa si experienta noastra individuala, acumulata de-a lungul anilor in domeniul organizarii de evenimente, al managementului de proiect, cooperarii regionale si internationale.

Tocmai pentru ca impartasim o istorie comuna, munca impreuna devine o sursa de creativitate efervescenta, incredere reciproca si motivatie pentru a obtine rezultatele cele mai bune cu putinta.

Experienta
Echipa noastra detine o experienta vasta si diversa in domeniul evenimentelor de afaceri. Avand cunostinte la prima mana despre toate serviciile conexe organizarii de evenimente, suntem increzatori ca abilitatile si cunostintele noastre constituie un avantaj, indiferent de natura evenimentului pe care planuiti sa-l puneti in practica.

Fie ca vorbim de spectacole incendiare, personalizate, de conferinte de afaceri cu participare internationala, ori de evenimente corporate, va oferim solutii adaptate cerintelor dumneavoastra, care va vor garanta succesul oricarui tip de eveniment.

Entuziasm
Abordam fiecare proiect ca pe o actiune unica, inca din faza de inceput si pana la structurarea propunerii, continuand astfel pana la implementarea concreta, on-site, a proiectului. Cunostintele noastre despre organizarea de evenimente si serviciile orientate catre client pe care le proiectam sunt sustinute de dorinta si efortul de a obtine calitate, inovatie, auto-perfectionare si dezvoltare constanta.

Nu in ultimul rand, muncim cu placere si ne straduim sa pastram cele mai inalte standarde profesionale si sa ne tinem promisiunea de a realiza mai bine si mai mult.