evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Contact

Va stam la dispozitie pentru orice informatii referitoare la solutii pentru evenimente corporate sau detalii legate de serviciile noastre. Trimiteti-ne chiar astazi intrebarile sau solicitarile dumneavoastra folosind detaliile din aceasta pagina sau formularul de mai jos si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Conventure Business Events

Muntenia Business Center, Splaiul Unirii nr. 16,
et. 7, camera 707, sector 4

Bucuresti 040035, Romania

Telefon: +40 21 387 3412; +40 21 387 3413
Fax: +40 21 387 3411


www.conventure.ro

 

 

 

captcha