evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Conventure Business Events

Conventure Business Events inseamna profesionalism la nivel inalt, evolutie constanta si entuziasm.  Inseamna un angajament pe care ni-l luam intotdeauna, acela de a livra ceea ce promitem.

Acestor atribute li se mai adauga un altul care ne caracterizeaza si ne diferentiaza de restul companiilor din acelasi domeniu de activitate, si anume abordarea unica pe care o avem fata de toate proiectele in care ne implicam, fie ca sunt propriile noastre proiecte sau cele realizate pentru clientii nostri.

Putem sa construim un eveniment de la A la Z si sa-l transformam intr-o structura individualizata si coerenta, care sa  se potriveasca perfect oricarui set prestabilit de cerinte, necesitati si dorinte. Ne asumam, de la un capat la altul, responsabilitatea deplina asupra evenimentului, a tuturor componentelor sale si a fiecarui detaliu in parte.

 

Povestiti-ne despre evenimentul dumneavoastra

captcha