evenimente corporate conventure business events

Evenimente corporate

Oferim servicii de planificare si implementare de evenimente de la A la Z: alegerea locului de desfasurare, elaborarea structurii evenimentului, alegerea programului social, a solutiilor de divertisment, coordonarea logisticii, asistenta on-site, acoperim toate aspectele implicate de organizarea oricarui tip de eveniment.

Avand cunostintele si competenta necesare pentru a garanta un eveniment remarcabil, oferim un pachet complex, de tip all-inclusive, de servicii pentru managementul evenimentelor.

Parteneriate

Oferim servicii complete de management de eveniment pentru clienti corporate, institutii publice si organizatii internationale. Organizam conferinte si intalniri de orice marime, oriunde in Romania si in strainatate.

Nu suntem doar un furnizor de servicii, ci si un partener competent si serios pentru designul, organizarea si managementul proiectelor clientilor nostri, pana in cele mai mici detalii.

Conferinte

Concepem, planificam si producem propriile noastre conferinte, care sunt evenimente regionale la nivel inalt, ce pun accent pe cele mai recente tematici si evolutii de pe pietele de specialitate europene.

Conferintele noastre cu participare internationala se adreseaza actorilor cheie din domeniul respectiv de afaceri, oferind oportunitati de networking si promovare la cel mai inalt nivel.

Studii de caz

Video

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player» 6th Emerging Europe Energy Summit
4 – 5 noiembrie 2010, Grand Hyatt Hotel, Istanbul, Turkey

Conventure Business Events a organizat cea de-a 6-a editie a conferintei Emerging Europe Energy Summit, desfasurata intre 4 – 5 noiembrie 2010, la Grand Hyatt Istanbul Hotel, in Turcia.

Evenimentul s-a desfasurat sub auspiciile Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri al Romaniei si s-a bucurat de sprijinul urmatoarelor institutii: Consiliul Concurentei – Turcia (Rekabet Kurumu), Asociatia Europeana Regionala a Institutiilor de Reglementare din Domeniul Energiei (ERRA), Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Organizatia Cooperarii Economice a Marii Negre (BSEC), Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre (BSTDB) si Petform (Petroleum Platform Association). Conferinta i-a avut ca sponsori pe Schoenherr si Noerr.

Cea de-a 6-a editie a Emerging Europe Energy Summit a adus la un loc un numar mare de strategi si specialisti in domeniu, care si-au adus contributia la discutiile purtate pe marginea provocarilor cu care se confrunta pietele de energie din regiune.

» Romanian Finance Symposium 2010
17  – 18 noiembrie 2010, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Romania

Finance Trainer International Vienna a organizat la Bucuresti, in perioada 17 – 18 noiembrie 2010, a doua editie a evenimentului Romanian Finance Symposium, care a avut anul acesta tematica “Gestionarea bilantului de risc si minimizarea expunerii la risc”. Simpozionul s-a bucurat de participarea unor reprezentanti de seama ai mediului de afaceri romanesc, de la antreprenori, membri ai consiliului de administratie, bancheri, directori financiari, analisti economici.

Conventure Business Events a fost partener al Finance Trainer International in ceea ce priveste organizarea acestui eveniment, oferind o serie de servicii atat in faza de pregatire a evenimentului (printre care selectia unor furnizori de servicii si coordonarea acestora, monitorizare media, traducerea materialelor in limba romana, asistenta in recrutarea unor  vorbitori si moderatori), cat si asistenta si coordonare on-site in timpul desfasurarii efective a simpozionului.